ПРОДУКТИ

Магазин в София

PollyExtreme публикува различна техника на известни марки. Нашата фирма е онлайн от над десет години. За това време се е превърнала като известен онлайн търговец на климатици и други отоплителни електроуреди.

В магазина можете да откриете всичките модели климатични системи, отоплителни бойлери, конвектори, термопомпи и соларни системи. Всички тези продукти се доставят от официалните вносители на техниката в България.

Нашата фирма е от малкото, които могат да гарантират това! Гаранционният период на уредите е стандартната, която се предлага от производителя. Много препоръчително е уредът да се постави от професионалисти с лиценз.

Ние сме един от търговците, които имат лиценз за извършване на монтаж на климатични системи! Екипът ни предлага услуги, които са свързани с монтаж, диагностика и демонтиране на климатични системи в Северозападна България.

В нашата държава предлагаме доставка до точен адрес на изгодни цени на стоките, поръчани от PollyExtreme.com. Извършваме безплатна консултация за избор на точния охладителен или отоплителен уред, съобразно индивидуалните нужди на всеки човек.

Онлайн магазин в София за елетроуреди за отопление и охлаждане

Предлагаме доставка на следните продукти в областта:

Климатици на ниски цени

Евтини конвектори

Ел. бойлери

Термопомпени системи въздух-вода

Соларни системи

0887 55 87 87

office@pollyextreme.com