ПРОДУКТИ

Блог

Как да поддържаме климатика? [НАРЪЧНИК]


Закупуването и монтирането на климатика не гарантиран добра и продължителна работа. Всеки човек трябва да се е убедил в тази максима, защото тя е валидна за всеки един електроуред, който притежаваме и използваме. Съвети за поддръжка на климатик Ето..

Как да изберете правилния климатик за вашия дом


Изборът на климатик обикновено е съпроводен от няколко фактора, най-важните от които са свързани с размера на помещението, цената, качеството и марката на електроуреда. Разбира се, има и по-малко важни фактори, като цвят, наличие на WiFi или друга сп..

Как работи най-икономично климатика?


Най-икономичната работа на климатик включва оптимизиране на неговата ефективност и минимизиране на консумацията на енергия. За да се постигне подобна синергия е много важно да имате качествен климатик, който е подходящ за помещението, което се опитва..

Какво означава BTU при климатиците?


BTU означава British Thermal Unit, което е мерна единица, която обикновено се използва в индустрията за отопление, вентилация и климатизация (HVAC) за количествено определяне на количеството пренесена топлинна енергия. В контекста на климатиците BTU ..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)