ПРОДУКТИ

Вентилаторни конвектори


Вентилаторен конвектор OLIMPIA SPLENDID SLR SMART Инвертор 1000 в комплект с управление B0673Вентилаторен конвектор OLIMPIA SPLENDID SLR SMART Инвертор 1000 в комплект с управление B0673

Вентилаторен конвектор OLIMPIA SPLENDID SLR SMART Инвертор 1000 в комплект с управление B0673

Охлажда, изсушава, отоплява и филтрираКомпактен: дебелина само 12.9 смСерията се състои от 5 модела с различна мощностDC..

1770.00 лв.

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Вентилаторни конвектори са устройства, които използват топлообменник и вентилатор за отопление или охлаждане на помещения. Едно от предимствата на инсталацията на вентилаторни конвектори е, че не е необходимо изграждане на въздуховоди, което в повечето случаи води по-ниска цена за инсталация от тази на каналните системи. Основният принцип при работата на вентилаторни конвектори е да засмукват въздуха от помещението, отвеждат го около топлообменника, като по този начин го затоплят или охлаждат, след което го връщат обратно в стаята. Предлагат се различни конфигурации на вентилаторни конвектори: хоризонтални (монтирани на тавана) или вертикални (монтирани на пода). При инсталацията на вентилаторни конвектори можете да избирате сред високостенни, вградени или вентилаторни конвектори с открит монтаж, според Вашите нужди.