ПРОДУКТИ

Магазин в Русе

Магазинът ни търгува с различна техника на известни фирми. Онлайн магазинът е онлайн от 10 години. През този период се е изградила като доказан интернет търговец на климатици и други отоплителни електроуреди.

В PollyExtreme може да се информирате за всички модели климатици, отоплителни бойлери, конвектори на ток, термопомпи въздух-вода и соларна техника. Всичките артикули се поръчват от официалните вносители на техниката в България.

Нашият сайт е от малкото, които биха могли да гарантират това! Гаранцията на уредите е стандартната, която се предлага от производителя. Много препоръчително е уредът да се постави от лицензирани хора.

PollyExtreme.com е един от търговците, които имат официален лиценз за поставяне на климатици! Екипът ни извършва услуги, свързани с монтиране, профилактика и премахване на климатична техника в Северозападна България.

В нашата държава извършваме доставка на ниски цени на продуктите, поръчани от PollyExtreme.com. Правим напълно безплатна консултация за подбор на подходящ охладителен или отоплителен продукт, в зависимост от специфичните нужди на всяко жилище.

Онлайн магазин в Русе за елетроуреди за отопление и охлаждане

Предлагаме доставка на следните продукти в областта:

Климатици за отопление и охлаждане

Конвектори с WiFi

Евтини бойлери

Термопомпи въздух-вода

Соларни системи

0887 55 87 87

office@pollyextreme.com