ПРОДУКТИ

Магазин в Пловдив

Polly Extreme публикува разнообразна техника на водещи производители. Фирмата е на пазара от десетелитие. За толкова време се е развила като водещ онлайн търговец на климатични инсталации и други охладителни уреди.

В онлайн магазина можете да откриете всичките модели климатични системи, обемни бойлери, конвектори, термопомпи вода-вода и соларни електроуреди. Всичките артикули се доставят от официалните вносители на техниката в България.

Нашата фирма е от тези, които имат възможност да дадат гаранция за това! Гаранциите на уредите е нормалната, която се дава от производителя. Силно препоръчително е продуктът да се постави от лицензирани професионалисти.

Нашият магазин е една от фирмите, които имат нужния сертификат за монтаж на климатична техника! Екипът ни предоставя услуги, свързани с монтаж, диагностика и демонтиране на климатици в Северозападна България.

В цяла България правим доставка на изгодни цени на стоките, избрани от PollyExtreme.com. Предлагаме изцяло безплатна консултация за избиране на точния охладителен или отоплителен продукт, съобразно специфичните нужди на всяко домакинство.

Онлайн магазин в Пловдив за елетроуреди за отопление и охлаждане

Предлагаме доставка на следните продукти в областта:

Евтини климатици

Електрически конвектори

Обемни бойлери

Термопомпи въздух-вода

Соларни системи

0887 55 87 87

office@pollyextreme.com