ПРОДУКТИ

14 дни право на връщане

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ В 14 - ДНЕВЕН ПЕРИОД


Поли Екстрийм ЕООД уведомява своите клиенти, че всяка стока, закупена онлайн от pollyextreme.com може да бъде върната в срок до 14 дни от датата на доставката.


1. За да върнете/замените закупени стоки чрез продажба от разстояние в законния 14 – дневен срок, моля попълнете формуляра по-долу.


2. Уверете се, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на общите условия за връщане/замяна на стока.


3. Транспортните разходи за връщането на стока са за сметка на купувача. Връща се лично или чрез куриерска услуга. При връщане на стоката чрез куриер, задължително същата се изпраща със застраховка за стойността на уреда и БЕЗ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ; ако няма застраховка и настъпят транспортни щети, отговорността и разходите са за сметка на купувача.

ПОЛИ ЕКСТРИЙМ ЕООД, находяща се в гр. Монтана бул. 3ти Март № 93 с контакт Красимира Киркова - 0887 55 87 87


ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА НА СТОКА

1. Стоката да бъде в оригинална опаковка и в ненарушен търговски вид;


2. Да не е използвана;


3. Да не е била монтирана;


4. Да не е увредена/счупена при транспорт: ако се установи увреда на пратката при получаване от куриер се съставя Протокол за увредена пратка в присъствието на куриера. Ако се установи в последствие транспортен дефект продуктът НЕ ПОДЛЕЖИ на връщане/замяна.


5. Да е придружена с оригинал на финансов документ, доказващ че е закупена от ПОЛИ ЕКСТРИЙМ ЕООД /фискален бон и/или фактура, стокова разписка, гаранционна карта и всички прилежащи документи към оригиналната опаковка.


6. Възстановяването на парични суми се извършва по начина, по който е заплатено от купувача, в срок от 14 дни от датата на връщане на стоката.


ВАЖНО: При получаване на стоката в сервизната база на ПОЛИ ЕКСТРИЙМ ЕООД, се извършва оглед и оценка на същата. Ако се установи, че тя не отговаря на горепосочените условия за връщане/замяна, на основание чл. 55, ал. 4 от Закона за защита на потребителите, ПОЛИ ЕКСТРИЙМ ЕООД има право да направи обезценка на стоката в размер от 10 % до 100 % при пълна щета от стойността и, за което се съставя протокол. Протоколът се съставя в присъствието на клиента или му се изпраща в писмен вид по ел. поща, посочена във формуляра.