Конвектори за вграждане

Изключително компактни размери, без ненужни детайли. Допълнителни аксесоари за максимален естетичен завършек. Гъвкавост при монтажа - вграждане в стената, пода или тавана, лесна експлоатация и поддръжка.
Конвектори за вграждане са отоплителни уреди, които Ви дават предимството на комфортно отопление, без да се налага да поставяте радиатори на стената, като по този начин можете да ефективно да акцентирате на интериорния дизайн на помещението, без допълнителни елементи, които да разсейват вниманието на посетителите Ви.
Конвектори за вграждане са по-често предпочитани в съвременни, модерно проектирани помещения, най-често такива, в които се залага на повече естествена светлина, идваща от високи прозорци, най-често френски тип. Конвектори за вграждане не само са незабележими при тези интериорни проекти, но допринасят и с равномерно естествено отопление.

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Няма продукти в тази категория.