ПРОДУКТИ

Магазин във Варна

Онлайн магазинът ни търгува с различна техника на доказани брандове. Онлайн магазинът е на пазара от десетелитие. За периода от съществуването си се е изградила като известен търговец на климатични системи и друга отоплителна техника.

В PollyExtreme можете да откриете най-известните марки климатични системи, обемни бойлери, конвектори на ток, термопомпи и соларни електроуреди. Всички тези артикули се поръчват от официалните вносители на техниката в България.

Ние сме от тези, които биха могли да гарантират това! Гаранционният период на стоките е стандартната, която се предлага от вносителя. Силно препоръчително е техниката да се монтира от фирми с лиценз.

Нашият магазин е една от фирмите, които имат лиценз за поставяне на климатична техника! Екипът ни извършва услуги, които са свързани с поставяне, профилактика и премахване на климатични системи в Северозападна България.

В нашата държава извършваме доставяне до адрес на изгодни цени на продуктите, закупени от PollyExtreme.com. Извършваме изцяло безплатна консултация за избор на подходящ отоплителен или охладителен електроуред, съобразно конкретните нужди на всяко жилище.

Онлайн магазин във Варна за елетроуреди за отопление и охлаждане

Предлагаме доставка на следните продукти в областта:

Климатици

Конвектори

Бойлери

Термопомпи

Соларни системи

0887 55 87 87

office@pollyextreme.com