ПРОДУКТИ
Покрив за външно тяло на климатик - 100/65 см

Козирка за климатик за външно тяло - 100/65 см

Код на продукта: Покрив за външно тяло на климатик - 100/65 см
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
  • 99.00 лв.

Размер: 1000 х 650 мм.

Използва се като покрив за външното тяло на климатика и го предпазва от влиянията на околната среда.

Цена без включен монтаж.

Козирката за климатика, която се поставя на външното тяло, служи за специфична цел за защита и оптимизиране на работата на климатичната система.

Козирка за външно тяло на климатик

Този покрив за климатик се използва поради няколко основни причини:

Защита от атмосферни влияния

Козирката на външното тяло е предназначена да предпазва външната част на климатика от различни атмосферни влияния като дъжд, сняг и пряка слънчева светлина. Тази защита помага да се предотврати навлизането на вода в уреда и потенциално повреждане на вътрешните компоненти.

Подобрена ефективност

Като осигурява бариера срещу пряка слънчева светлина, козирката на външното тяло може да помогне за поддържане на по-ниска температура около климатика. Това може да допринесе за подобрена ефективност чрез предотвратяване на прегряване на външното тяло, особено при горещо време.

Намаляване на потреблението на енергия

Засенчващият ефект на покрива на климатика може да намали излагането на външното тяло на директна слънчева светлина, предотвратявайки абсорбирането на прекомерна топлина. Това от своя страна може да доведе до по-ниска консумация на енергия, тъй като климатикът работи по-ефективно.

Предотвратяване на натрупване на боклуци

Покривчетата на климатиците и по-конкретно на външното тяло действат като бариера срещу боклуци, листа и други хвърчащи из въздуха предмети, които могат да се натрупат върху модула. Тази защита помага за поддържане на правилното функциониране на климатика, като предотвратява потенциални проблеми.

Удължен живот

Допълнителната защита от атмосферни влияния и боклуци може да допринесе за удължения живот на външното тяло. Като намалява излагането на тежки условия, козирката помага за смекчаване на износването на климатичната система.

Цена на козирката за климатика

Закупуването на тези козирки онлайн осигурява достъпност, разнообразие и информация, която позволява на потребителите да направят добре информиран избор за грижата и поддръжката на техните климатични системи.

В PollyExtreme.com сме се доверили на един от водещите производители на покриви за външни тела на климатици, поради което гарантираме за качеството и ефективността на продукта, който предлагаме.

В случай че имате нужда от консултация, свържете се с нас.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност