ПРОДУКТИ

Магазин в Пазарджик

Онлайн магазинът ни предлага многообразна техника на световодно известни марки. Онлайн магазинът съществува от десет години. За периода от съществуването си се е наложила като водещ търговец на климатична техника и друга отоплителна техника.

При нас можете да откриете всички марки климатични инсталации, обемни бойлери, конвектори за отопление, термопомпи въздух-вода и соларни електроуреди. Всичките продукти се поръчват и доставят от официалните вносители на техниката в България. Нашата фирма е от малкото, които могат да докажат това!

Гаранциите на уредите е нормалната, която се дава от търговеца. Много препоръчително е оборудването да се монтира от фирми с лиценз. PollyExtreme.com е един от търговците, които имат сертификат за поставяне на климатици!

Екипът ни предлага услуги, които са свързани с монтиране, почистване и премахване на климатични системи в Северозападна България. В цяла България предлагаме доставка до точен адрес на изгодни цени на стоките, закупени от нашия онлайн магазин.

Осигуряваме безплатна консултация за избор на най-добър отоплителен или охладителен уред, съобразно специфичните нужди на всеки човек.

Онлайн магазин в Пазарджик за елетроуреди за отопление и охлаждане

Предлагаме доставка на следните продукти в областта:

Най-добри климатици

Конвектори за отопление

Бойлери

Термопомпи

Соларни системи

0887 55 87 87

office@pollyextreme.com