ПРОДУКТИ

Мобилни климатици


Мобилен климатик AUX AM-H12A4/MAR2-EU, 12000 BTUМобилен климатик AUX AM-H12A4/MAR2-EU, 12000 BTU

Мобилен климатик AUX AM-H12A4/MAR2-EU, 12000 BTU

12 000 BTUХладилен коефициент на охлаждане EER: 2.60 kWКоефициент на трансф. отопление COP: 2.80 kWПрепоръчителен капаци..

649.00 лв.

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Търсите преносими климатици за отопление или охлаждане? Разгледайте удобството и гъвкавостта на нашите мобилни климатици, проектирани да осигурят незабавно облекчение и охлаждане, където и да имате нужда.

Мобилни климатици за всеки дом и офис

Изпитайте свободата на климатичния контрол с нашите мобилни климатици. Тези модули са компактни, ефективни и преместваеми, което ги прави идеалното решение за температурна регулация на всяка стая или пространство.

Ето основните причини, поради които хората купуват подвижни климатици:

Мобилност

Отличителна черта на нашите подвижни климатици е тяхната преносимост. Преместете лесно тези модули от стая в стая, осигурявайки комфорт, където и да сте, без необходимост от сложни инсталации.

Гъвкавост

Независимо дали става въпрос за вашия офис, спалня или всекидневна, мобилните климатици са достатъчно гъвкави, за да охлаждат различни пространства. Тяхната адаптивност ги прави отличен избор за тези, които търсят гъвкаво решение за охлаждане.

Бърз монтаж

Насладете се на незабавно облекчение с нашите мобилни климатици. Бързи и лесни за монтаж, тези модули изискват минимална настройка, което ви позволява да изпитате комфорт на охлаждане без проблеми.

Ефективност

Перфектни за апартаменти или пространства с ограничено подово пространство, мобилните климатици предлагат ефективно отопление, без да заемат ценно пространство в стаята.

Добри цени за преместваеми климатици

В PollyExtreme.com може да откриете мобилни климатици на конкурентни цени, за да гарантираме, че ще изпитате удобство, без да надхвърляте бюджета си.


Защо да изберете нас?

Разнообразна селекция

Разгледайте нашата обширна гама от мобилни климатици, включващи модели от реномирани марки, известни със своята надеждност и иновации. Намерете идеалното устройство, което отговаря на вашите специфични нужди.

Достъпно качество

Ние се гордеем с това, че предлагаме качествени продукти на достъпни цени. Нашият ангажимент е да ви предоставим най-добрата стойност за вашите пари, като гарантираме удовлетворение от всяка покупка.

Професионална консултация

Вашият комфорт е наш приоритет. Възползвайте се от насоките и съветите на нашия опитен екип, за да направите най-добрия избор.

Изберете PollyExtreme.com за най-добрия комфорт на преносимо охлаждане или отопление, независимо от какво имате нужда. Нашите мобилни климатици предлагат перфектната комбинация от удобство, ефективност и достъпна цена. Пазарувайте уверено и се убедете в удобството, което ще получите!

4.70211