Изглед на решетка
– 17 %
Бърз преглед

Арома дифузер Astomi 200 с хромотерапия и овлажнител

95.00 лв. 114.00 лв.

.Арома дифузера с хромотерапия и 9 часа непрекъсната работа е ефикасен и безопасен, благодарение на функцията за автоматично изключване и устойчива на корозия пластмаса.Този модел парфюмира, овлажнява и осветлява помещенията и допринася за пълен покои в тях.Обем на резервоара 200 млПроменлива LED светлината за хромотерапия25 мл/..

– 17 %
Бърз преглед

Арома дифузер Astomi 80 с хромотерапия

69.00 лв. 82.80 лв.

Малкият арома дифузeр е проектиран за вашето "добро физическо състояние": благодарение на USB захранване, винаги можете да го вземете със себе си и да се насладите на променливата светлина.Обем на резервоара 80 млПроменлива LED светлината за хромотерапияUSB кабел за захранване6 часа непрекъсната работаАвтоматично изключване..

– 17 %
Бърз преглед

Арома дифузер Astomi Sound с хромотерапия, овлажнител и тонколона

135.00 лв. 162.00 лв.

Не само арома дифузер, този модел може да бъде свързан към смартфон или Bluetooth устройство, за да се използва, като тонколона, чрез която да се насладите на вашата любима музика. Обем на резервоара 400 млПроменлива LED светлината за хромотерапияBluetooth тонколона за мобилни устройства2 степени на разпръскв..

Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA 22

540.00 лв.

ЧИСТА СИСТЕМА 3Тройна филтрираща система, която комбинира филтър с активен карбон(елиминира миризмите и деактивира вредните газове), HEPA филтър (задържа финия прах с диаметър от няколко микрона), Фотокаталитичен филтър (почиства въздуха елиминирайки голям процент от вирусите и бактериите).ПОСТОЯННА РАБОТАПостоянното изхвърляне на конденза, което м..

Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA 28

610.00 лв.

ЧИСТА СИСТЕМА 3Тройна филтрираща система, която комбинира филтър с активен карбон (елиминира миризмите и деактивира вредните газове), HEPA филтър (задържа финия прах с диаметър от няколко микрона), Фотокаталитичен филтър (почиства въздуха, елиминирайки голям процент от вирусите и бактериите).ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛЕлектронен мултифункционален панел за на..

Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA THERMO 22

590.00 лв.

ЧИСТА СИСТЕМА 3Тройна филтрираща система, която комбинира филтър с активен карбон(елиминира миризмите и деактивира вредните газове), HEPA филтър (задържа финия прах с диаметър от няколко микрона), Фотокаталитичен филтър (почиства въздуха елиминирайки голям процент от вирусите и бактериите).СУПЕР ИЗСУШАВАНЕКомбинира изсушаване с отопление, благодаре..

Бърз преглед

Влагоуловител SECCOPROF 28

850.00 лв.

Продуктите от серията SeccoProf са изключително мощни и могат да абсорбират до 38 л излишна влага на ден, позволявайки по този начин изсушаване на големи помещения.ПОСТОЯННА РАБОТАПостоянното изхвърляне на конденза, което може да се избере от контролния панел, позволява непрекъснато изсушаване.ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛЕлектронен мултифункционален панел за ..

– 9 %
Бърз преглед

Влагоуловител SECCOPROF 38

1050.00 лв. 1156.00 лв.

Продуктите от серията SeccoProf са изключително мощни и могат да абсорбират до 38 л излишна влага на ден, позволявайки по този начин изсушаване на големи помещения.ПОСТОЯННА РАБОТАПостоянното изхвърляне на конденза, което може да се избере от контролния панел, позволява непрекъснато изсушаване.ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛЕлектронен мултифункционален панел за ..

– 17 %
Бърз преглед

Въздухопречиствател Aura Di с йонизатор и UV лампа

599.00 лв. 718.80 лв.

Системата за пречистване на въздуха Aura Di има 5 филтриращи етапа: първоначална филтрация, HEPA филтър, филтър с активен въглен,UV лампа и йонизатор,  което позволява пречистването на въздуха в помещението и поддържка на нивото на праховите частици над 2,5 микрона.Трислоен филтър: прахов филтър / HEPA филтър / филтър с активен ..

– 17 %
Бърз преглед

Въздухопречиствател Aura Li с йонизатор

389.00 лв. 466.80 лв.

Иновативен и елегантен, Aura Li е въздухопречиствател с 4 филтриращи етапа: първоначална филтрация, HEPA филтър, филтър с активен въглен и йонизатор. Иновативната технология засича и визуализира, с помощта на дигитален дисплей, качеството на прахови частици във въздуха.Трислоен филтър: филтър прахови частици / HEPA филтър / филтър с ..

– 17 %
Бърз преглед

Овлажнител Limpia 2 с хромотерапия и студена пара

99.00 лв. 119.00 лв.

Малкият овлажнител с голями възможности: неговата хромотерапия функционира, както като перфектна нощна лампа, така и като антистрес терапия, с неговия подвижен изход на потока на пара, този уред е подходящ и за малки помещения.Ултразвукова технология студена параПроизводителност: 150 ml / hLED светлина за хромотерапияОбем н..

– 13 %
Бърз преглед

Овлажнител Limpia 4 с дистанционно управление и студена пара

129.00 лв. 149.00 лв.

Limpia 4 е овлажнителят, който съчетава максимална практичност, благодарение на дистанционното управление, заедно с функация за хромотерапията, този уред перфектно ще се впише във вашия дом за да донесе пълен комфорт.Ултразвукова технология студена параПроизводителност: 300 ml / hДистанционно управлениеLED светлина за хромотерап..

Бърз преглед

Овлажнител Limpia 6 с ароматерапия, дистанционно управление и студена пара

159.00 лв. 190.80 лв.

Ултразвукова технология студена параПроизводителност: 330 ml / hФункция за предварително нагряване на водатаДигитален екран3 скорости на интензитет Отделение за етерични маслаДистанционно управлениеLED светлина за хромотерапияОбем на резервоара: 6 л8 часа таймер за непрекъсната работаАларма при празен резервоарДвупосоч..

– 17 %
Бърз преглед

Овлажнител Limpia Pure със студена и топла пара

239.00 лв. 286.80 лв.

Limpia Pure е овлажнител за дома, с кръгла и семпла форма, с прозрачнен резервоар, позволяващ да се види нивото на водата. Благодарение на функцията за предварително нагряване на водата, се повишава нивото на влажност на въздуха с 30%.Ултразвукова технология студена и топла параПроизводителност: 300 ml / h – студена пара; 400 ml / h – топла па..

Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)