**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Изглед на решетка
Бърз преглед
Бърз преглед

Крачета за подов монтаж

30.00 лв.

Комплект за монтаж на подКомплектът се състои от:две крачета, които позволяват на конвектора да бъде свободно стоящ, а не фиксиран към стенаръкохватка, с помощта на която конвекторът може да бъде преместван дори когато е затоплендва винта за монтаж на ръкохваткатаКомплектът е предназначен за конвектори от следните серии:F117F117 DesignF18OdysseeSol..

Бърз преглед

Крачета за подов монтаж на електрически конвектори BEHA

25.00 лв.

Крачета за подов монтаж на електрически конвектори BEHAЧифт метални крачета за подов монтаж на електрически конвекторСъвместими с всички конвектори BEHA от серия PV Wi-FiЗа използване на стенен електрически конвектор като стоящ и подвиженЛесен монтаж..

Бърз преглед

Крачета за подов монтаж на конвектор – модел 2019

30.00 лв.

Комплект крачета за подов монтаж:две крачета, които позволяват Вашият електрически конвектор да бъде свободно стоящ, а не фиксиран към стенаподходящи за конвектори Atlantic, модели – F125, F127, F129, Alstis, Solius Digital, Tatou Digital..

Бърз преглед
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)