Изглед на решетка
Бърз преглед

Електрически конвектор Altis Ecoboost 2, 1500 W, с електронен термостат

295.00 лв.

Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Дигитално управление с LCD дисплейОтворено програмиране за всеки ден от седмицата**Функция “Ecoboost” и сензор за присъствие/отсъствиеАвтоматична защита от прегряване и изключване при паданеЗащита против з..

Бърз преглед

Електрически конвектор Altis Ecoboost 2, 2000 W, с електронен термостат

325.00 лв.

Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Дигитално управление с LCD дисплейОтворено програмиране за всеки ден от седмицата**Функция “Ecoboost” и сензор за присъствие/отсъствиеАвтоматична защита от прегряване и изключване при паданеЗащита против з..

Бърз преглед

Електрически конвектор Altis Ecoboost 3, Wi-Fi 2000 W, с електронен термостат

345.00 лв.

Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатБезжична връзка през апликация за Android и IOSКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Дигитално управление с LCD дисплейОтворено програмиране за всеки ден от седмицата**Функция “Ecoboost” и сензор за присъствие/отсъствиеАвтоматична защита от пр..

Бърз преглед

Електрически конвектор Altis Ecoboost 3, Wi-Fi 1500 W, с електронен термостат

315.00 лв.

Основни предимства:Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатБезжична връзка през апликация за Android и IOSКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Дигитално управление с LCD дисплейОтворено програмиране за всеки ден от седмицата**Функция “Ecoboost” и сензор за присъствие/отсъствиеАвтом..

Бърз преглед

Електрически конвектор Altis Ecoboost Wi-Fi 1000 W, с електронен термостат

285.00 лв.

Електрически конвектор Altis Ecoboost 3е с електронен термостат и хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отопление. Конвекторът има вградена автоматична защита от прегряване и изключване при падане. До 35% икономия на електроенергия.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатБезжична връзка ..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 1000W, с крачета

185.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 1000Wс включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, наде..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 1500W, с крачета

205.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 1500Wс включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, наде..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 2000W, с крачета

225.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 2000Wс включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, наде..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 2500W, с крачета

245.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 2500Wс включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, наде..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 500W, с крачета

175.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F119 Design 500Wс включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, ..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F127, 1000W

225.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F127 1000Wе подходящ за баня и мокри помещения. Конвекторът показва информация за консумацията на енергия и е до 25% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас. Автоматична защита от прегряване и изключване при падане.Електронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Дигита..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F127, 2000W

275.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F127 2000Wе подходящ за баня и мокри помещения. Конвекторът показва информация за консумацията на енергия и е до 25% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас. Автоматична защита от прегряване и изключване при падане.Електронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Дигита..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F127, 500W

215.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F127 500Wе подходящ за баня и мокри помещения. Конвекторът показва информация за консумацията на енергия и е до 25% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас. Автоматична защита от прегряване и изключване при падане.Електронен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Дигитал..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F129 Design 1500W

265.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F129 Design 1500Wе с хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отопление. Електронен термостат и до 25% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас. Автоматична защита от прегряване и изключване при падане.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулова..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F129 Design 2000W

285.00 лв.

Електрически конвектор Atlantic F129 Design 2000Wе с хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отопление. Електронен термостат и до 25% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас. Автоматична защита от прегряване и изключване при падане.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатКапсулова..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F19 Design 1000W, с крачета

165.00 лв.

      Електрически конвектор Atlantic F19 Design 1000Wс включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеМеханичен термостатКапсулован нагревателен ..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F19 Design 1500W, с крачета

185.00 лв.

             Електрически конвектор с  включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеМеханичен термостатКапсулован нагревателен ел..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F19 Design 2000W, с крачета

205.00 лв.

     С включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеМеханичен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Класическо механично упра..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F19 Design 2500W, с крачета

215.00 лв.

       С включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър. Електронен термостат. До 15% по-икономичен в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеМеханичен термостатКапсулован нагревателен елемент (безопасен, безшумен, надежден)Класическо механич..

Бърз преглед

Електрически конвектор Atlantic F19 Design 500W, с крачета

155.00 лв.

          Електрически конвектор с включени крачета за подов монтаж. Класическо управление с бутон и потенциометър и електронен термостат. Уредът реализира до 15% повече икономии в сравнение с модели от същия клас.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеМеханичен термостатКапсулован нагревателен е..

Бърз преглед
Бърз преглед

Конвектор за баня TELIA, бял без поставка за кърпи, 1000+800 W

369.00 лв.

Конвектор за баня TELIAПредлага следните функции – Touch screen + LED дисплей, седмично програмиране, електрически нагревател + вентилатор.ouch screen + LED дисплейседмично програмиранеелектрически нагревател + вентилаторсензор за присъствие, “Отворен прозорец”, Boost функция за ултра бързо затоплянедо 25% икономия на електроенергиявлагоустойчивост..

Бърз преглед

Конвектор за баня TELIA, черен с поставка за кърпи 1000+800 W

399.00 лв.

Touch screen + LED дисплейседмично програмиранеелектрически нагревател + вентилаторсензор за присъствие, “Отворен прозорец”, Boost функция за ултра-бързо затоплянедо 25% икономия на електроенергиявлагоустойчивост IP24 – подходящи за монтаж в бани и мокри помещениягаранция 60 месеца..

Бърз преглед

Крачета за подов монтаж

30.00 лв.

Комплект за монтаж на подКомплектът се състои от:две крачета, които позволяват на конвектора да бъде свободно стоящ, а не фиксиран към стенаръкохватка, с помощта на която конвекторът може да бъде преместван дори когато е затоплендва винта за монтаж на ръкохваткатаКомплектът е предназначен за конвектори от следните серии:F117F117 DesignF18OdysseeSol..

Бърз преглед

Крачета за подов монтаж на електрически конвектори BEHA

25.00 лв.

Крачета за подов монтаж на електрически конвектори BEHAЧифт метални крачета за подов монтаж на електрически конвекторСъвместими с всички конвектори BEHA от серия PV Wi-FiЗа използване на стенен електрически конвектор като стоящ и подвиженЛесен монтаж..

Бърз преглед

Крачета за подов монтаж на конвектор – модел 2019

30.00 лв.

Комплект крачета за подов монтаж:две крачета, които позволяват Вашият електрически конвектор да бъде свободно стоящ, а не фиксиран към стенаподходящи за конвектори Atlantic, модели – F125, F127, F129, Alstis, Solius Digital, Tatou Digital..

Бърз преглед

Лъчист конвектор Atlantic SOLIUS DIGITAL Wi-Fi, 1500 W

415.00 лв.

Лъчисти конвектори Atlantic SOLIUS DIGITALе с електронен термостат и нагревател от екструдиран алуминий. Конвекторът има вградена автоматична защита от прегряване и изключване при падане. До 25% икономия на електроенергия.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатВисокоефективен нагревател от екструдиран..

Бърз преглед

Лъчист конвектор Atlantic SOLIUS DIGITAL Wi-Fi, 2000 W

455.00 лв.

Лъчист конвектор Atlantic SOLIUS DIGITALе с електронен термостат и нагревател от екструдиран алуминий. Конвекторът има вградена автоматична защита от прегряване и изключване при падане. До 25% икономия на електроенергия.Хомогенно излъчващ челен панел за бързо и равномерно отоплениеЕлектронен термостатВисокоефективен нагревател от екструдиран а..

Бърз преглед

Лъчист конвектор Atlantic TATOU DIGITAL 2 IO, 1500 W

515.00 лв.

Лъчист конвектор TATOU DIGITAL 2 IO 1500 WЕлектрически лъчист конвектор, извит (HD 2in1) преден панел с голямо отопляема площ. Прецизен електронен термостат – до 45% икономия на енергия. Дигитално управление с LCD дисплей и отворено седмично програмиране за всеки ден от седмицата – позволява нстройка до 3 времеви диапазона в денонощието за 24/7. Пъ..

Бърз преглед

Лъчист конвектор Atlantic TATOU DIGITAL 2 IO, 2000 W

555.00 лв.

Лъчист конвектор TATOU DIGITAL 2 IO 2000 WЕлектрически лъчист конвектор, извит (HD 2in1) преден панел с голямо отопляема площ. Прецизен електронен термостат – до 45% икономия на енергия. Дигитално управление с LCD дисплей и отворено седмично програмиране за всеки ден от седмицата – позволява нстройка до 3 времеви диапазона в денонощието за 24/7. Пъ..

Бърз преглед
Бърз преглед

Норвежки електрически конвектор BEHA PV 15 WiFi с електронен термостат 1500 W

349.00 лв.

Норвежки електрически конвектор BEHA PV 15 Wi-FiНеръждаем нагревател. Стоманен корпус. Защита от деца, прегряване и замръзване. Прожектиране на зададената температура. Вграден модул за Wi-Fi. Произведен в Норвегия. 5 години гаранция.Размери: В: 40 cm Ш: 117,5 cm Д: 9 cmМощност: 1500 WМаксимална температура: 80°CВграден: Wi-FiМожете да използвате ко..

Бърз преглед

Норвежки електрически конвектор BEHA PV 20 WiFi с електронен термостат 2000 W

389.00 лв.

Норвежки електрически конвектор BEHA PV 20 Wi-FiНеръждаем нагревател. Стоманен корпус. Защита от деца, прегряване и замръзване. Прожектиране на зададената температура. Вграден модул за Wi-Fi. Произведен в Норвегия. 5 години гаранция.Размери: В: 40 cm Ш: 142,3 cm Д: 9 cmМощност: 2000 WМаксимална температура: 80°CВграден: Wi-FiМожете да използвате ко..

Бърз преглед

Норвежки електрически конвектор BEHA PV 8 WiFi с електронен термостат 800 W

309.00 лв.

Норвежки електрически конвектор BEHA PV 8 Wi-FiНеръждаем нагревател. Стоманен корпус. Защита от деца, прегряване и замръзване. Прожектиране на зададената температура. Вграден модул за Wi-Fi. Произведен в Норвегия.5 години гаранция.Размери: В: 40 cm Ш: 67,9 cm Д: 9 cmМощност: 800 WМаксимална температура: 80°CВграден: Wi-FiМожете да използвате конвек..

Показани 1 от 34 | 34 (1 Страници)