**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


Предложение за физически лица, при кандидатстване на стоков кредит за покупка на определени продукти 
и вноски на място в
 магазина на ПОЛИ ЕКСТРИЙМ или на сайта pollyextreme.com 


Срок на изплащане към БНП Париба Лични Финанси: 6,  9 и 12 месеца
Срок на изплащане към TBI BANK: 4, 5 и 6 месеца
Годишен фиксиран лихвен процент: 0%
Годишен процент на разходите: 
0%

Търговски партньори:
БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България с откриване или използване на кредитна карта на съответния кредитодател. 
TBI BANK 

Обозначителен етикет:
Всички участващите артикули в промоцията са обозначени с етикет 0% лихва

Пример за 6 месеца с БНП Париба: 
При размер на кредита 1800 лв., с изплащане на 6 месечни вноски по 300 лв. БЕЗ първоначална вноска чрез услугата равни вноски в кредитния лимит с откриване или използване на кредитна карта и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1800 лв. 


Пример за 9 месеца с БНП Париба: 
При размер на кредита 1800 лв., с изплащане на 9 месечни вноски по 200 лв. БЕЗ първоначална вноска чрез услугата равни вноски в кредитния лимит с откриване или използване на кредитна карта и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1800 лв. 

Пример за 12 месеца с БНП Париба: 
При размер на кредита 1800 лв., с изплащане на 12 месечни вноски по 150 лв. БЕЗ първоначална вноска чрез услугата равни вноски в кредитния лимит с откриване или използване на кредитна карта и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1800 лв. 


Пример за 4 месеца с Ти Би Ай Банк: 
При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 4 месечни вноски по 300 лв. БЕЗ първоначална вноска и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв. 

Пример за 5 месеца с Ти Би Ай Банк: 
При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 5 месечни вноски по 240 лв. БЕЗ първоначална вноска и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв.

Пример за 6 месеца с Ти Би Ай Банк: 
При размер на кредита 1200 лв., с изплащане на 6 месечни вноски по 200 лв. БЕЗ първоначална вноска и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1200 лв. 

Важно при онлайн поръчки:
При използване на промоционална кредитна схема 0% лихва, онлайн поръчка е възможна, ако в нея са включени само продукти, за които е валидна съответната промоционална кредитна схема. Ако в кошницата за пазаруване сте добавили продукти, за които промоционалната схема не е валидна, няма да можете да се възползвате от нея.

Предложението е валидно за физически лица, при кандидатстване за стоков кредит за покупка на 
определени продукти и вноски на място в магазина на ПОЛИ ЕКСТРИЙМ или на сайта pollyextreme.com 

Продукти извън промоцията:
За всички останали стоки, попитайте ни за допълнителните промо предложения.