Влагоуловители

**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Изглед на решетка
С ПОРЪЧКА
Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA 18P

740.00 лв.

ДИГИТАЛНО УПРАВЛЕНИЕ LED дисплей с дигитален контрол.КОНТРОЛ НА ВЛАЖНОСТТА Управлявайте нивото на влажност и комфорт ръчно или автоматично.РЕЖИМ ИЗСУШАВАНЕЗа бързо изсушаване на дрехи.Технически характеристики: МоделAQUARIA 18P Капацитет на изсушаване (1) l/24h 18 Обем на изсушаване m³ 80 Отоплителна мощност..

С ПОРЪЧКА
Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA 22P

790.00 лв.

ДИГИТАЛНО УПРАВЛЕНИЕLED дисплей с дигитален контрол.КОНТРОЛ НА ВЛАЖНОСТТАУправлявайте нивото на влажност и комфорт ръчно или автоматично.РЕЖИМ ИЗСУШАВАНЕЗа бързо изсушаване на дрехи.Технически характеристики: МоделAQUARIA 22P Капацитет на изсушаване (1) l/24h 22 Обем на изсушаване m³ 90 Отоплителна мощност&n..

С ПОРЪЧКА
Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA SLIM 10P

590.00 лв.

ТЪНЪК ДИЗАЙНБлагодарение на компактния си дизайн с дебелина само 185 мм и вградените колелца, уредът е удобен за пренасяне.СЕНЗОРЕН ДИСПЛЕЙМодерният дигитален дисплей улеснява управлението му.ПОЛУ-ПРОЗРАЧЕН КОНТЕЙНЕРМожете да проследите нивото на водата в полу-прозрачният 2-литров контейнер.Технически характеристики: Модел AQUAR..

С ПОРЪЧКА
Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA SLIM 12P

570.00 лв.

ТЪНЪК ДИЗАЙНБлагодарение на компактния си дизайн с дебелина само 190 мм и вградените колелца, уредът е удобен за пренасяне.НИВО НА ВЛАЖНОСТДисплеят визуализира стайната температура и позволява контрол на нивото на влажност.ПОДВИЖЕН КОНТЕЙНЕР2,5-литровият контейнер може лесно да се отстрани използвайки удобната дръжка.Технически характеристики: ..

С ПОРЪЧКА
Бърз преглед

Влагоуловител AQUARIA SLIM 14P

590.00 лв.

ТЪНЪК ДИЗАЙНБлагодарение на компактния си дизайн с дебелина само 185 мм и вградените колелца, уредът е удобен за пренасяне.КОНТРОЛ НА ВЛАЖНОСТТАУправлявайте нивата на влажност и комфорт ръчно или автоматично.СЕНЗОРЕН ДИСПЛЕЙМодерният сензорен дисплей улеснява управлението на уреда.Технически характеристики: Модел AQUARIA   ..

С ПОРЪЧКА
Бърз преглед

Влагоуловител SECCOPROF 28

1140.00 лв.

Продуктите от серията SeccoProf са изключително мощни и могат да абсорбират до 38 л излишна влага на ден, позволявайки по този начин изсушаване на големи помещения.ПОСТОЯННА РАБОТА - Постоянното изхвърляне на конденза, което може да се избере от контролния панел, позволява непрекъснато изсушаване.ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛ - Електронен мултифункционален пан..

С ПОРЪЧКА
Бърз преглед

Влагоуловител SECCOPROF 38

1240.00 лв.

Продуктите от серията SeccoProf са изключително мощни и могат да абсорбиратдо 38 л излишна влага на ден, позволявайки по този начин изсушаване на големи помещения.ПОСТОЯННА РАБОТА - Постоянното изхвърляне на конденза, което може да се избере отконтролния панел, позволява непрекъснато изсушаване.ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛ - Електронен мултифункционален ..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)