ПРОДУКТИ

Магазин в Бургас

Polly Extreme продава различна техника на доказани производители. Онлайн магазинът има история онлайн от над десет години. През този период се е наложила като известен онлайн търговец на климатици и други видове отоплителна и охладителна техника.

При нас ще откриете всички брандове климатична техника, обемни бойлери, конвекторни уреди, термопомпи въздух-вода и соларни уреди. Тези продукти се доставят от официалните вносители на техниката в България. Ние сме от малкото, които могат да дадат гаранция за точно това!

Гаранциите на стоките е стандартната, която се предоставя от производителя. Силно препоръчително е уредът да се монтира от фирми с лиценз. PollyExtreme е една от фирмите, които имат нужния сертификат за поставяне на климатици!

Екипът ни предлага услуги, свързани с поставяне, профилактика и премахване на климатични системи в Северозападна България. В цяла България извършваме доставка на ниски цени на продуктите, закупени от PollyExtreme.com.

Осигуряваме напълно безплатна консултация за избор на подходящ охладителен или отоплителен продукт, в зависимост от специфичните нужди на всяко домакинство.

Онлайн магазин в Бургас за елетроуреди за отопление и охлаждане

Предлагаме доставка на следните продукти в областта:

Климатици за отопление

Енергоспестяващи конвектори

Електрически бойлери

Термопомпени системи

Соларни системи

0887 55 87 87

office@pollyextreme.com